AçıKLAMASı YANGıN KAPıSı HAKKıNDA 5 BASIT TABLOLAR

Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Blog Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri içermektedir.

BİST tutam verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST ad ve logosu "Sahabet Marka Belgesi" altında korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, değişlemtirilemez.

Yangın merdivenine malik geçmek mehabetli bir avantajdır. Lacerem bu avantajı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen güçlü binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında imal edilmektedir. Ancak pekâlâ bir yangın merdivenine malik cereyan etmek yürekin binanızın yeni olması evet da fazlaca faik olması gerekmemektedir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Görmüş olacaksınız ki bu not mürtefi nitelikli yangın baplarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile yapı sinei veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, tabii kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek Yangın Çıkış Kapısı ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa belli başlı yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür kapıların en majör yararı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseri 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Ancak enkaz halindeki evlerde patlamamış bombalarla muhaliflaşacaklarından tasa ettiğini de sözlerine ekliyor.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya tenha katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr esenlanır.

Report this page